Om oss
Vi er en systemutvikler som leier ut lisenser, basert på egenutviklet systemplattform.
Vi er også en tjenestetilbyder som tilbyr tjenester basert på lisensene.
Systemet kan tilpasses hver enkelt kunde uten programmering.

En webApp med informasjon og/ eller funksjoner kan bygges i administrasjonsmodulen – som også er web-basert og integrert i systemet.
Kassesystem, kortbetaling (kortterminal og nett) og kommunikasjon (e-post/ SMS (ut og inn)) - alt er egenutviklet - er integrert i systemet.
Det eneste som kreves av lokal software/ utstyr er en standard browser og en PC, et nettbrett eller en smartmobil - uavhengig av operativsystem.
   
WebApp-nyhet:
WebApp for innholdsaministrasjon


Med vår webApp er det enkelt å opprette og oppdatere artikler i webAppen, på nettsider og informasjonsskjermer – enten du har PC, nettbrett eller smartmobil for hånden.
Artiklene kan inneholde bilder, tekst og linker. Det spiller ingen rolle hvilke nettsider og informasjonsskjermer du bruker, bare de kan håndtere RSS.Når en artikkel er lagt inn, kan den enkelt konverteres til å bli et produkt eller tjeneste som kan bestilles og betales (netthandel). Eller artikkelen kan konverteres til å bli et arrangement med på- og av

Systemet fungerer likt på PC og mobil – også for administrator.  Systemet er fleksibelt og kan tilpasses forskjellig bruksområder – for eksempel handel, arrangement med på- og avmelding, verving, medlemskap – nytegning og fornyelse, samt generering og distribusjon av medlems- og kundekort og timeregistrering.Systemet kan tilpasses hver enkelt kunde uten programmering.

En webApp med informasjon og/ eller funksjoner kan bygges i administrasjonsmodulen – som også er web-basert og integrert i systemet.Kassesystem, kortbetaling (kortterminal og nett) og kommunikasjon (e-post/ SMS (ut og inn)) - alt er egenutviklet - er integrert i systemet.
Les mer - klikk på overskriften.
For å se presentasjon av det unike mobile verktøy - klikk her
Vil du teste, kan du sende SMS innhold til 2440, så får du automatisk en SMS med link til demo.

   
WebApp-presentasjoner

Vi har laget presentasjoner som viser eksempler på hva vår egenutviklede systemplattform for webApper kan benyttes til. Se forskjellige webApper på menypunkt "WebApper"

   

Ytterst på Torskeholmen - midt i universitetsbyen Grimstads indrefilet - blir man vant til å tenke 360 grader. Ikke bare i en sektor.
Når man skal leve av å tilby forretningssystemer i henhold til vår forretningside – med lave inngangskostnader, ingen oppsigelsestid og transaksjonskostnader – og i tillegg ikke ønsker å fakturere høye konsulenthonorarer, må man vite hva man holder på med. Det gjør vi.
Det er ikke firmaet Novare AS som har erfaringer og kunnskaper, men vi som jobber her – og våre nære samarbeidspartnere. Som du kan se av informasjonen om de erfaringer vi sitter inne med - se menypunkter til venstre - er de meget omfattende.

Og vi tror at det blir bedre systemer av at de som utvikler dem, har stor og omfattende kompetanse fordelt på få hoder, enn om tilsvarende erfaringer og kunnskaper er fordelt på mange hoder.
Vi tror også at det blir bedre systemer når stabiliteten i utviklerstaben er stor, enn når gjennomtrekken er det.